Érzéki fürdők

 

Az érzéki fürdők egyik alapvető hozzávalója az olyan illóolaj, mely fokozza a szerelmi vágyat, azaz afrodiziákum. Az ilyen hatású illóolajok meleg, gazdag aromájú, fűszeres virágos esszenciák. A fürdővízbe cseppentve csodálatos élménnyel gazdagodhat, csodálatos élménnyel ajándékozhatja meg a párját, vagy önmagát.

A fürdőrituáléknál már írtam a látványról, ami sokat adhat a fürdés élményéhez. Az érzéki fürdőknél ezek a kreatív ötletek, az illatok, a vágykeltéshez pozitívan befolyásoló személyre szabott figyelmességek hatványozott jelentőséggel bírnak. ...és ez a fürdő tényleg legyen fürdő! Teremtődjön meg egy olyan energia, melyben az a csodálatos, hogy a párja meg tudja élni a fürdés minden percét! Az illatok bódító elegyében egy szem eper, agy korty pezsgő, egy vállmasszázs, vagy csak néhány érintés... tehát csak annyi dolga van Önnek, hogy a párja Istennőként/Istenként érezhesse magát, a párjának pedig csak annyi dolga van, hogy megélje a kényeztetést. Mindössze annyi a feladata, hogy megengedje magának azt a "luxust", hogy viszonzás nélkül befogadja mindazt, amit kap Öntől önzetlenül, elvárások nélkül. A fürdő után, pedig Önöké az este!

Apróságok:

  • Olajból csak néhány cseppet cseppentsen a vízbe!
  • Egyszerre háromnál több féle olajat NE használjon!
  • Legyen minden kéznél, ne kelljen az érzéki "rituálé" közben semmiért kimennie a fürdőből.
  • Legyen a törülköző puha tapintású, melybe bebugyolálja a kedvesét!
  • A mécsesek, gyertyák fénye sokkal több intimitással, meghittséggel ajándékozza meg, mint hinné!
  • Kapcsolják ki a telefont!
  • ...

 

Fürdők:

Kleopátra fürdő II:

Langyosítson fel 3 liter lehetőleg házi tehén vagy kecsketejet. Keverjen bele 2 deciliter extraszűz olívaolajat, esetleg mandula, vagy mogyóróolaj is lehet, majd 4 evőkanála mézet adjon a langyos keverékhez. Ezt öntse a fürdővízhez, majd  2-3 rózsa szirmait szórja a vízbe. 

Egyes feljegyzések szerint Kleopátra kedvenc fürdője a következő olajakat tartalmazta: Egy teáskanál jojobaolaj, négy csepp rózsaolaj, öt csepp pacsuliolaj, és öt csepp szantálfaolaj.

 

Szerelmesek fürdője:

3 evőkanál mandulaolaj;

8 csepp ilang-ilang olaj;

5 csepp rózsaolaj;

3 csepp muskotályzsája- olaj;

Az olajokat előre össze kell keverni, majd a fürdőhöz önteni. 
 

Fürdő férfiaknak:

2 evőkanál mandulaolaj;

4 csepp zsájaolaj;

4 csepp rózsaolaj; 

4 csepp szantálfaolaj.

Kis tálkában össze kell keverni, majd a sok apró cseppben "szórja" a vízfelszínére. A fűszeres illat jó hatással van a férfihormonokra