Wellness és Párkapcsolat

Elsőre talán különösnek tűnő párosítás, de talán mégsem. Egy wellness hétvége a számomra elképzelhetetlen egy jó szaunázás nélkül, mely nem nélkülözi a különféle felöntéseket. A szaunázáshoz a víz szorosan kötődik ...és itt már közeledünk a párkapcsolathoz, melynek folyamatos frissítése, életben tartása, a család egységének megőrzése folyamtos, és szép feladat a párok számára. Ehhez szükséges, hogy az őszinte szeretet, az elfogadás alapjaira építkezve apró érintésekkel, figyelmességekkel kényeztesse egymást a pár. Nézzen be a fürdők világába, talán rálel egy kedves ötletre, mellyel meglepheti a párját, vagy akár saját magát!

Mit is ér a wellness, és a párkapcsolat egy remek masszázs nélkül? A kérdésre csak ön tudja a választ, de én annyira sokszínűnek érzem a masszázsok világát, hogy készítettem egy külön menüpontot a témának. ...azt meg szeretném jegyezi, hogy egy masszázshoz, ami szívből jön, melynek minden perce a feltétel nélküli elfogadásról, a szeretetről szól, nos ehhez  nem kell tanfolyamot elvégezni, csak a belsőnkre kell hallgatni, a művészi érintések érkezni fognak, és nagy valószínűséggel a kapcsolat erősödni fog, az esték meghittebbek lesznek, a hétköznapok intimitása új fejezethez fog érkezni.

Ha intimitás, akkor szólok néhány szót az ölelés, és az érintések fontosságáról, mindezt néhány tantrikus gyakorlattal is kiegészítem.

 

Kérem tartson velem!