Yoni meditáció

 

 
A következőkben egy olyan technikát szeretnék bemutatni, melyet néhány hete tanultam egy kurzuson. Alapjai közül néhány megjelenik, a napjainkban az USA-ban oly nagy népszerűségnek örvendő OM (Orgasmic Meditation) meditációban is. 
 
A meditáció a hölgyekről, s a hölgyeknek szól. Megjelenik benne a Nő, a Szépség, az Energia, az Öröm, a Felfedezés, de megjelenhet a Szégyen, a Bűn, a Fájdalom, a... A meditáció gyógyító hatású!
 
A meditációt végezheti egyedül, de párban is nagyon szép élmény. Próbáljon mindvégig  tudatosan lélegezni!
Az ideje 20 perc. 
Az öltözék: Lehet egy laza ruha fehérnemű nélkül. lehet meztelen, ahogy jól esik, amilyen napja éppen van.
Hely: rendezzen be egy kis szigetet magának, egy olyan szigetet, ahol  csend, nyugalom honol. Ha lehetséges kapcsolja ki csengőt, vegye némára a telefonját, ez a húsz perc valóban csak  önről szóljon.
 
 
I : Helyezkedjen el kényelmesen a kis szentélyben, és helyezzen el egy tükröt a jóni elé. nincs más feladata, csak 20 percen keresztül nézze, s ismerkedjen a jónijával. húsz perc elteltével vegyen elő egy papírt, és írja le a tapszatalatait.
 
 
II. A kis szentélyben helyezkedjen el, bekapcsolhat egy meditációs zenét, hunyja be a szemét. a kezét, vagy a kezeit, helyezze az alhasra, a szeméremcsont fölé. Vizualizálva azt, hogy mi lehet a tenyere alatt a genitális területeken, A második állomás legyen a petefészek, majd innen haladjon egészen a gátig. Beszélgethet is a szerveivel, megkérdezheti például,  hogy mire lenne szüksége? ...teljesítse virtuálisan ezt a kérést!

...és ezt csinálhatják a párjukkal ketteben is! A férfi is végigjárhatja a saját "Lingam útját"!  Sőt a végén meg is beszélhetik a tapasztalatakat! 


Ne feledje, a tantrában fontos szerepe van a kommunikációnak is! Fontos elem, hogy tudjon beszélni arról, ami lejátszódik Önben, ami éppen akkor és ott megfogalmazódik, vagy a  vágyaiban szerepel!
...hiszen ha elnyomja a gondolatait, mert: mit fog szólni ha ezt elmondom, mit fog gondolni rólam? - mondatok elvesznek Önből valamit, elveszik így az aki valójában egy és egészként egy tökéletes alkotás. Igen most itt Ön, aki ezt olvassa egy tökéletes ember! Vágyakkal, érzésekkel, szeretettel... Tudom, nehéz belekezdeni, de az arányokat betartva, kis lépésekkel elindulva, a partnerüket is bíztatva, támogatva, nem lehetetlen próbálkozás a kommunikáció elkezdése!