Yoni masszázs

 

"A masszázs, melyet minden hölgynek érdemes lenne legalább egyszer megélni! "


A jóni (yoni) szanszkritt szó. Nagyon nehéz rá magyar kifejezést, szót taláni. ...Fogalmazhatjuk úgy, hogy a női nemi szerveket nevezzük jóninak. Kicsit megengedőbb fordításban nevezhetjük "szent templomnak", vagy "szent térnek" is.

A jóni befogadó szerv, és mint ilyen, nagyon sérülékeny!!! Számtalan mély lelki trauma "lenyomatát" őrzi, őrizheti. 

A holisztikus masszázs szemléletete szerint, a hölgyeknek az egész testfelületét masszírozza a masszőr, beleértve a genitális területeket is. A jóni masszázs nem véletlenül az egyik leghosszabb (általam ismert) masszázsok egyike. A masszázst több részre tagozódik. Két fő része: a teljes test masszázsa, valamint a jóni masszázsa.

A testmasszázs kezdetén a fő motívum, a lélek szintjén való kapcsolódás, a feszültségek elengedése, a relaxálás. Ezt követően elkezdődik egy harmonizációs folyamat melynek része a Yin-Yang harmonizáció, a csakrák, valamint az öt elemhez (Víz - Tűz - Fém - Fa - Föld) kapcsolódó szervek energetizálása. A szemléletem szerint kizárólag egy ilyen, összetett érintés és energetikai munka után szabad áttérni a jóni masszázsára. 

Egy jóni masszázs előtt fel lehet tenni azt a kérdét önmagunknak, hogy ismerem-e a jónimat?

- Olyan terápiás kérdéseket, miszerint, szeretem-e, stb. most nem vizsgálnék, mert arról több oldalt lehetne írni. -

 

Egy gyógyító yoni masszázs 3 masszázsból áll. A masszázsok között 20-21 nap szünet van. 

Miért van ez így? 

A masszázs gyógyításai Testi, Lelki, és Szellemi szinten 1-1-1 hétig "dolgoznak" a befogadóban  Nagyon tömören ezért...

 

A masszázs erre az "ismerkedésre" is lehetőséget ad. Becsukott szemmel, tudatos légzéssel, megélve a masszázs pillanatait, újabb és újabb felismerésekkel gazdagodhat a szeretett testrészével összefüggésben. Lehet figyelni azt, hogy mi történik a jóniban ...az az, tudom-e követni mi történik az ajkaimnál, s "odabent"? Mit érzek, milyen minőségű érzések érkeznek el hozzám a masszázs közben. Talán rálel egy új pontra, melynek megtalálása meglepetést okoz, esetlegesen az intim izmokkal való "munka" hatására gazdagodhat új érzésekkel, tapasztalással, és még sorolhatnám a lehetőségeket!

A jóni masszázsa is több szakaszra bontható, és ugyanolyan aprólékosan felépített érintés folyamból áll, mint a test masszázsa. A masszázs során a masszőr folyamtosan figyeli a test jelzéseit, reakcióit, melyek nagyon sokféle információval láthatják el. A testbeszédre való válasz lehet egy új érintés, vagy akár egy instrukció is, mely a helyes légzésre is felhívhatja a figyelmet.

A tantrikus szemléletű jóni masszázs segít a hölgyeknek, hogy közelebb kerüljenek a saját szexualitásukhoz, valamint a középpontjukhoz. Az energiák áramlásának, és a tudatos légzés elegyének csodálatos összhangja valami egészen csodálatos dimenziókba adhat betekintést.  

 

Röviden összefoglalva, mi is jellemzi a jóni massázst:

  • A tantrikus jóni masszázst megelőzi egy beszélgetés, esetenként egy rövid meditáció.
  • A jóni masszázsnak minden esetben része egy testmasszázs tantrikus szellemben.
  • A masszázs teljes hossza esetenként akár a 180 percet is meghaladhatja! Ez a masszázs nagy figyelmet, önzetlenséget, s alázatot kíván a masszőrtől!
  • Semmilyen szexuális aktus nem megengedett a masszázs alatt, s végén!
  • A masszázs során a jóni egész felületét masszírozzuk (kívül-belül) szisztematiksuan felépített speciális technikákkal.
  • Nem célja a masszázsnak az orgazmus elérése!

A jóni nagyon sok mély lelki traumát tárol. A masszázs során ezeknek a gyógyulása, gyógyítása is feladat. Képek jöhetnek fel, kacagás, sírás, zokogás is előfordulhat! A felszínre kerülő képeket célszerű azonnal kibeszélni, tovább áramoltatni, ezzel is gyógyítani a traumát. A nevetést, a sírást, a köhögést, és még számtalan más testi reakciót is engedni kell a felszínre jönni, Nem szabad semmit elnyomni, hiszen csak ilyen módon tud elindulni a gyógyulás.

A gyógyulási folyamat fontos eleme, hogy a masszőr csak egy csatornát képvisel, mely megmutat valamit, egy "ajtót-", egy lehetséges új ösvényt, amelyre rá lehet lépni. Kizárólagosan a befogadó döntése, hogy milyen tempóban lépi át ennek a, képletesen kifejezve, ajtónak a küszöbét. A masszőr sosem siettet, nem akarja mesterségesen felgyorsítani a folyamatokat, hanem rábízza ezt a befogadóra, hiszen csak Ő tudja, hogy mennyi új információt képes egy alakalommal a felszínen befogadni, integrálni. Ezért szerencsés, ha a masszázs egy beszélgetéssel indul, melyben a befogadó részéről megfogalmazódik  a masszázs célja. Fontos momentum az is, hogy nem azzal szolgálunk, ha mindenáron végigmasszírozzuk az elképzelt ritmusban, s módban a befogadót. Sokkal többet adunk azzal, ha a saját megérzéseinket, valamint a befogadó jelzéseit (testi, illetve verbális) tartjuk az előtérben, és ha szükséges, akár hamarább is befejezzük a masszázst. Ezt mindenképpen kommunikálják le, hiszen az is lehetséges, hogy a masszőr rosszul értékel jelzéseket, információkat.

Fontos továbbá a masszázs utáni beszélgetés is! A megélt érzések, érzetek egészének, s esetlegesen a részleteinek átbeszélése  isrészét képezi a masszázsnak! A masszázs alatt a masszőrbek figyelemt kell fordítani arra ia, hogy a yóni belső felületén ne okozzon semmilyen hámsérülést. Ennek érdekéban gumikesztyűt visel. (...és ez az a momentum, mely erősíti a gyógyító minőséget, és egyúttal  határvonalat is képez  holosztikus gyógyító masszázs, és a szexuális szolgáltatás között!)

A megélések, a gyógyulások mellett bizony veszélyek is jelen vannak, s nem fizikai jellegű sérülésekre gondolok, hanem a  lélek szintjén elinduló folyamatokra. Itt főként azokra a hölgyekre gondolok, akik párkapcsoaltban élnek. Bizony előfordulhat, hogy  a masszázs utána, hazafelé tartva fellobban bennük egy rossz érzés, lelkiismert furdalásuk lesz.

Egy idegen érintette a testemet, a yonimat, és nagyon kellemes volt ...de most megcsaltam a párom? 

...itt utalok vissza a masszázs előtti, s utáni beszélgetés jelentőségére, valamint a masszázst végző szakember felelőségére! 

Tehát ha a masszőr alázattal  szolgál, ha az érintéseiben érezhető a gyógyító energia, a figyelmével olyan támogató biztonságos energetikai mezőt hoz létre, mely egy percig sem kérdőjelezi meg a befogadóban azt az érzést, hogy én itt most gyógyulok, akkor nagyon sokat tettünk a lélek szintjén is befogadóért, az az, azért a Drága Hölgyért, aki megtisztelte a masszőrt a bizalmával!