Kirándulások

Magyarország néhány, talán nem annyira közismert csodáját szeretném itt bemutatni. Ajánlásaimban igyekszem figyelemmel követni, mennyire kutyabarát a célpont, de a szerlemetes sétára vágyók is találnak itt pár ötletet! 

Az oldalakon kizárólag saját készítésű fényképek találhatóak!

Jelen keretek között kinőttem ezen honlap lehetőségeit, ezért 2014 májusában megszületett a gondolat, hogy új honlapot készítek a kirándulóknak. Picit átformálva, tájegységekre bontva invitálok mindenkit barangolásra.

Az "Országjáró" nevet viselő honlapomra IDE kattintva juthat el!

 

 

Értékelés: 

***** : Ezt látni kell!(5*)

***** :Jó és tartalmas program (4*)

***** : Nem rossz! Egyszer érdemes megnézni! (3*)

***** : Csak ha tényleg nincs más ötlet (2*)

***** : Nem javaslom (1*)

 

Kellemes kalandozást kívánok!

Jelen keretek között lassan kezdem kinőni ezen honlap lehetőségeit, ezért 2014 májusában megszületett a gondolat, hogy új honlapot készítek a kirándulóknak Picit átformálva, tájegységekre bontva invitálok mindenkit barangolásra.

 

Nekünk bevált:

Szúnyog és egyéb viszketéssel járó csípések gyógyítására bátran rajzoljanak tollal egy kicsit elnyújtott "S"-t (sinus görbét) a viszketés, csípés helyére. Gyorsabb gyógyulás, elmúlik a viszketés! Ezt a jelet akár gézre is rárajzolhatja. A sebek is gyorsabban gyógyulnak!!!!

Kérem, hogy a kirándulások során, NE csak a saját, és a társai biztonságára vigyázzon, hanem óvja a természet szépségeit is!