Regényeim

 

Az első ihletet egy hír adta, miszerint:

"Mallorcán, ma árnyékban negyven fok feletti hőmérséklet is elképzelhető".

Valami megindult bennem. Felidéztem a korábbi nyarak emlékeit, melyeket Mallorcán töltöttem. A képzeletem végigjárta azokat a helyeket, melyeket bebarangoltunk. Ezzel párhuzamosan megszületett a keret, mely alapját adta a történetnek. Érdekességként megemlítem, hogy a helyszínek kilencven százaléka valós helyszín. Ott és úgy lehet megtalálni, ahogy a regényben leírtam.

A regény, Napló a paradicsomból címmel több részben felkerült a Napvilág Íróklub internetes oldalára, ahonnan erős túlzással egyenes út vezett a nyomtatott formában való megjelenéshez. A könyv 2008 szeptemberében a könyvesboltok polcára került, valamint megrendelhetővé vált az internetes könyvkereskedésekben.

Nagy boldogság volt a nyomdaillatú példányok átvétele. Napokig csak néztem a becsomagolt példányokat. Nem hittem a szememnek!

Az örömben való fickándozás természetesen nem tartott örökké. A tudatom lassan felülkerekedett, és folytattam az időközben elkezdett új regényemhez kapcsolódó kutató, keresgélő munkát. A Casa Liza munkacímet viselő könyv írása jelenleg is folyik.